sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Pieni keittiö


Keittiössä on alkanut tapahtumaan pöytälöydön jälkeen. Nyt voi jo iloisesti kokkailla, kun on jotain aputilaa! Keittiö on hyvin, hyvin pieni ja ystäväni jo tuskastui asuttuaan luonani viikon ja lyötyään päänsä kaapin oveen ja poltettuaan leikkuulautani mustaksi liedellä, että miten tällaisen keittiön kanssa voi oppia elämään? Heheh, kaikkeen tottuu kun vain keksii että miten hommat sujuvat parhaiten. ( Itsekin vielä opettelen...)

Kivaa että keittiössä on ikkuna, se tuo mukavasti valoa pieneen tilaan
ja on helppo tuulettaa kun kokkailee...Keittiöjakkara olisi ehdoton juttu löytölistallani, sillä minun on ihan mahdotonta ylettää minnekään ilman tuolia. Jospa sellainenkin aarre löytyisi jostain lavalta! Haluaisin puisen, jonka voisi maalata kauniin väriseksi. Toisaalta joku taiteltava jakkara olisi paras pieneen tilaan.

Äiti toi somat pienet hunajapurkit ja mausteita tuliaiseksi matkalta...Äsken leivoin taas raparperipiirakan...tai siis kolme! Koitan olla maistelematta
enempää, sillä huomenna herkutellaan tyttöjen kanssa...

10 kommenttia:

W kirjoitti...

Ihana keittiö sulla ja tosi kiva blogikin! :)

Anttis kirjoitti...

Ihanan näköistä! Tykkään kovasti keittiön laatoista ja tietenkin sinun ihanan värikkäistä astioistasi :)

Chatrin kirjoitti...

Nuo karkkivärit on vaan niin nam!

Minulla oli ennen pieni keittiö, jonka kanssa oli kieltämättä aika hankalaa. Onneksi oli leveä ikkunalauta, jossa oli vuoroin astiankuivausteline, vuoroin mikro. (Nämä vaihtoi siis päittäin paikkaa kun siltä tuntui). Muuta laskutilaa siellä ei sitten ollutkaan, leipomaan piti mennä vanhempien tai ystävien luokse, sinulta sentään onnistuu se =)

dolce kirjoitti...

Ihana minikeittiö, siis todella söpö :) Ja nuo herkulliset väritkin sopivat niin täydellisesti tuohon keittiöön!

Annika Väisänen kirjoitti...

Kiitos! Ihania herkullisia kuvia sullakin. Olet ilmeisesti vasta muuttanut? Otapas minuun yhteyttä kun olet sisustanut, niin voisin harkita jutun kirjoittamista.. ;) KIvoja ideoita sulla.

Sarona kirjoitti...

W: Oi kiitos kovasti, kivaa kuulla!

Anttis: Kiitos! Minustaki ihan somat nuo harmaat pikkulaatat, ei ole niin tylsät kuin valkoiset, mutta kuitenkin rauhallinen väri ja helppo yhdistää kirkkaiden värien kanssa.

Chatrin: Minunkin ikkunalaudalla on paahdin ja kahvinkeitin ahtaassa sovussa ja uunin liedet toimivat laskutilana pöydän lisäksi. Sellaista se on, mutta on sentään uuni! Joskus on eletty ilman sitäkin!:)

Dolce: Hihih, se on todella kyllä hassu kompakti pakkaus tuo keittiöni!

Annika: Juu, muutaman viikon olen vasta asustellut uudessa minikodissani:). Oi, sepäs kuulostaisi hauskalta! Mielelläni otan kyllä, kunhan alkaa koti näyttää siltä kun toivon!:)

Alma kirjoitti...

Sulla on kyllä niin kauniita kuvia aina täällä! Vaaleita, kirkkaita, seesteisiä, puhtaita. Kaunis koti sulla (olen ehkä jo jokunen kerta niin todennut:))

Sarona kirjoitti...

Alma: Kovasti kiitoksia kauniista sanoistasi!:)

Petra kirjoitti...

Hei, löysin blogisi ihan äsken ja ihastuin heti :-) Ihanan valoisa tunnelma, ihania valokuvia ja pikkuinen asuntosi on kadehdittavan soma!

Sarona kirjoitti...

Petra: Oi kiitos kovasti! Täytyy käydä tutustumassa myös sinun sivuihisi pian!:)